Negatiivsete programmide kustutamine

“Väsimus, kurnatus, korduv ebaõnn ja muud negatiivsed programmid ei pea meie elu juhtima.

Elus tuleb nautida igat hetke!“

Selgeltnägija Gunnari poolt negatiivsete programmide kustutamine aitab vabastada inimesel lasuvad kõikvõimalikud negatiivsed programmid, mis takistavad elamast nn normaalset elu. Negatiivsete programmide kustutamine on vajalik, kui tunned pidevat negatiivsust, väsimust, või tunned, et mingid halvad asjad juhtuvad Sinuga regulaarselt. Negatiivsete programmide kustutamise vajadusele viitab ka raske olek ning “tühjaks pigistatud sidruni” või “tühja kesta” tunne.

Milleks negatiivsete programmide kustutamine?

„Miks minuga alati nii juhtub? Miks minul asjad hästi ei lähe? Nagu mingi needus on peal! “ – on üsna tavapärane mõtlemine, mida kogeme. Kui mõtted sel ütlusel pidevalt tihenevad või negatiivsed juhtumised sugupõlviti korduvad, võib olla tegu mõne negatiivse programmiga. 

Negatiivsete programmide kustutamise tulemusel vabaned nii üldisest negatiivsusest kui ka hirmust, mis on suurim deemonite võim ja Sinu igapäevaelu segaja. Gunnari poolt juhitavat energia liigutamist Lepaa võib pidada äärmiselt efektiivseks meetodiks. Lepaa protsessiga kaasneb negatiivse energia asendamine positiivsega, mille tulemusel paraneb Sinu elu kvaliteet märgatavalt. 

.

Negatiivsete programmide kustutamine aitab vabaneda:

  • pingetest
  • sõnumistest, sajatustest
  • kadedusest
  • viha energiast
  • negatiivsest energiast
  • pidevast väsimusest
  • vaim ja deemonlikest olenditest
  • kaetamistest, needustest
  • vallalise kroonist (needus jääda vallaliseks)

Negatiivsete programmide kustutamise programmi Lepaa saab lisaks inimestele kasutada ka esemetel, näiteks majal, autol jms, et neid negatiivsuse eest kaitsta. Selgeltnägija Gunnar on oma selgeltnägemise õpingute käigus omandabud hõbedase kilbi, mis aitab tekitada kaitsebarjääre hea energia ärakasutamiseks ja halva energia eemale hoidmiseks.

Negatiivsete programmide kustutamise vajaduse sagedus

Selgeltnägija Gunnari negatiivsete programmide kustutamise kordade arv ja sageduse vajadus on individuaalne, kuid hea tulemuseni jõudmiseks kulub vähemalt 3 sessiooni. Negatiivsete programmide kustutamise protsessi käigus avab Gunnar Lepaa energia kanali, et negatiivsusest võitu saada. 

Negatiivsete programmide kustutamisele kuluv aeg ja koht

Esimesel korral teostab Selgeltnägija Gunnar negatiivsete programmide kustutamise protsessi silmast-silma, teised korrad on võimalik protsessi teostada distantsilt. Negatiivsete programmide kustutamise seansi pikkus sõltub konkreetsest indiviidist ja tema negatiivse energia hulgast. Energiaid puhastades Gunnar kellelegi negatiivseid programme ei jäta ja protsessiga kaasneb positiivse energia taastulemine. Selgeltnägija Gunnar on visiitideks liikuv üle terve Eesti.